Search for another track...
Pastor Luna profile picture
Artist
Pastor Luna
chamame, folklore argentino
10,259 followers
Top Tracks Right Now

Recent Releases

De Punta a Punta cover art
De Punta a Punta
16th April 2021 • Album (12 tracks)
Bien Criollo Nomas cover art
Bien Criollo Nomas
20th December 2020 • Album (14 tracks)
Kakuy Turay cover art
Kakuy Turay
18th February 2019 • Album (13 tracks)
Mano a Mano cover art
Mano a Mano
20th December 2017 • Album (15 tracks)
El Enganchado de Pastor Luna, Vol. 2 cover art
El Enganchado de Pastor Luna, Vol. 2
28th April 2016 • Album (2 tracks)
El Enganchado: 14 Grandes Exitos cover art
El Enganchado: 14 Grandes Exitos
28th April 2015 • Album (2 tracks)
30 Años Con el Chamamé cover art
30 Años Con el Chamamé
9th December 2014 • Album (14 tracks)
Pastor Luna: 20 Éxitos Originales cover art
Pastor Luna: 20 Éxitos Originales
15th July 2011 • Album (20 tracks)
Hay Que Buscarle la Vuelta cover art
Hay Que Buscarle la Vuelta
14th February 2011 • Album (16 tracks)
Pastor Luna - Chamemecero de Ley cover art
Pastor Luna - Chamemecero de Ley
20th December 2010 • Album (24 tracks)
Música para Mi Gente cover art
Música para Mi Gente
9th November 2009 • Album (14 tracks)
Meta Mate y Chamamé cover art
Meta Mate y Chamamé
11th December 2007 • Album (14 tracks)
Baile De Campo cover art
Baile De Campo
12th December 2006 • Album (12 tracks)
Para la Paisanada cover art
Para la Paisanada
29th November 2005 • Album (15 tracks)
Pa' la Bailanta cover art
Pa' la Bailanta
6th December 2004 • Album (12 tracks)
Discografía Completa, Vol. 1 cover art
Discografía Completa, Vol. 1
1st June 2004 • Album (24 tracks)
Y Sigo Siendo el Rey cover art
Y Sigo Siendo el Rey
25th November 2003 • Album (12 tracks)
Asi Es Mi Pago Y Mi Gente cover art
Asi Es Mi Pago Y Mi Gente
11th November 2002 • Album (12 tracks)
Al Corazon De Todos cover art
Al Corazon De Todos
15th July 2001 • Album (14 tracks)
El Rey Santiagueño Para Todos cover art
El Rey Santiagueño Para Todos
15th May 2021 • Album (12 tracks)
Noches Con Amigos cover art
Noches Con Amigos
15th July 1999 • Album (12 tracks)
Un Abrazo Santiagueño cover art
Un Abrazo Santiagueño
15th July 1997 • Album (12 tracks)
Con Sabor A Miel De Palo cover art
Con Sabor A Miel De Palo
15th July 1996 • Album (12 tracks)
Siguiendo el Exito cover art
Siguiendo el Exito
17th November 1993 • Album (12 tracks)
El Rey Santiagueño cover art
El Rey Santiagueño
28th April 1993 • Album (12 tracks)
El Numero 1 del Chamame cover art
El Numero 1 del Chamame
28th April 1992 • Album (12 tracks)
Para la Gente del Pago cover art
Para la Gente del Pago
29th April 1991 • Album (12 tracks)
El Grande cover art
El Grande
28th April 1990 • Album (12 tracks)
Hay Que Pasar el Invierno cover art
Hay Que Pasar el Invierno
8th April 1988 • Album (12 tracks)
Para Todos los Amigos cover art
Para Todos los Amigos
6th May 1987 • Album (12 tracks)
No Hay Con Que Darle cover art
No Hay Con Que Darle
29th April 1986 • Album (12 tracks)
Al Poeta de Mi Tierra cover art
Al Poeta de Mi Tierra
28th April 1985 • Album (12 tracks)